Nytårskuren i Gladsaxe Håndværksforening 2024 blev en stor succes, og højdepunktet var uden tvivl den inspirerende tale, som blev holdt af Lektor Tina fra FGU. Stemningen var festlig, og medlemmerne af håndværksforeningen nød en aften fyldt med gode samtaler og festligt samvær.

Lektor Tina Jensen fra FGU formåede at fange alles opmærksomhed fra starten af hendes tale. Hendes ord var velvalgte, og hendes entusiasme smittede af på hele forsamlingen. Hun indledte talen med at reflektere over det forgangne år, og samtidig opmuntrede hun alle til at se fremad med håb og optimisme for 2024.

I sin tale formåede Lektor Tina at knytte håndværk og faglig stolthed sammen med temaer som samarbejde, innovation og personlig udvikling. Hun understregede vigtigheden af at værdsætte det fællesskab, der opstår blandt håndværkere, og hvordan det er med til at styrke både individet og branchen som helhed. Der blev derudover serveret mad fra FGU´s dygtige elever som var yderst lækkert tilberedt.

Efter talen fulgte en række aktiviteter, hvor 2 nye medlemmer blev indlemmet, samt et indslag fra det skotske, hvor sækkepiber og historier fra fortiden vakte glæder og smil på læben.

Herefter kunne vi netværke og udveksle erfaringer. Nytårskuren i Gladsaxe Håndværksforening blev dermed ikke kun en begivenhed, der markerede overgangen til et nyt år, men også en anledning til at fejre håndværket og styrke fællesskabet blandt de dedikerede medlemmer.

Der blev derefter opfordret til at medlemmerne kunne støtte op om en tur til Edinburgh som der kommer mere information om snarest.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram