Få al den viden du skal bruge, for at kunne beskytte dig bedst muligt mod tab - inkl. en analyse af Danmarks økonomiske situation lige nu.

Ser vi ind i en ny finanskrise?

Konkurstallene har ikke været på samme høje niveau siden slutningen af nullerne, så det er 'rettidig omhu' at se på, hvordan du beskytter din virksomhed mod at ende i samme kedelige statistik!

Seniorøkonom Thomas Gress guider dig igennem det økonomiske landskab i Danmark, som det ser ud nu, og som det forventes at udvikle sig i 2024. Se nøgletallene og hør om, hvordan det kan påvirke dig som selvstændig både på godt og ondt.

 

Partner og statsautoriseret revisor, Henrik Thomsen, kommer og deler ud af sin store erfaring. Han sætter fokus på, hvordan du på en enkel måde kan kreditvurdere dine kunder, samt om der er andre måder, du kan beskytte din virksomhed overfor ustabile kunder.

Noah Guindy fra Advokaternes Inkasso Service og Christian Olson fra SmallClaims er inkasso-eksperter og hvortæller om, hvordan du smidigt og omkostningseffektivt håndterer hele processen fra kundens manglende betaling til det øjeblik, du ser pengene rulle ind på din konto.

 

 

Økonomisk mentor Thomas Hagerup kommer fra Early Warning, som hjælper virksomheder, der er havnet i en nedadgående spiral. Thomas Hagerup arbejder altid for at undgå konkurs for sine klienter. På dagen deler han tip om hvad man skal fokusere på i driften og hvilke essentielle værktøjer, man især ikke må glemme i krisetider.

Der er også gode råd til dig, der er afhængig af få store kunder, og perspektiver på, hvorfor du altid skal have kontakt til den eksterne revisor.

 

Afslutningsvis lægger vi op til en debat med alle oplægsholderne, så du kan få svar fra både revisor, inkasso-eksperter og rådgiver.

 

Skynd dig at tilmelde dig dette eksklusive event, hvor der er fokus på dine muligheder for at styre udenom økonomiske problemer!
 
Eventet er gratis for dig som selvstændig, og SMVdanmark sørger for lækre forfriskninger i pauserne.

 

Program
Kl. 11.30-12.00Snup lidt frokost, netværk og find en plads
Kl. 12.00-12.15Velkomst og præsentation af SMVdanmark v. adm. dir. Jakob Brandt
Kl. 12.15-12.45Det økonomiske landskab i Danmark i 2024 v. Seniorøkonom Thomas Gress
Kl. 12.45-13.00Kort netværkspause
Kl. 13.00-13.30Partner og statsautoriseret revisor Henrik J. Thomsen deler opskriften på en enkel og effektiv kreditvurdering
Kl. 13.30-13.50Netværkspause og forfriskninger
Kl. 13.50-14.50Noah Guindy fra Advokaternes Inkasso Service og Christian Olson fra SmallClaims giver dig indblik i, hvad du kan gøre når kunderne ikke betaler
Kl. 14.50-15.20Thomas Hagerup, Økonomisk Mentor fra Early Warning, giver tip, så du kan undgå worst case.
Kl. 15.20-15.35Kort netværkspause
Kl. 15.35-16.05Afsluttende debat med alle eksperterne, hvor der bliver mulighed for at få belyst emnet fra alle vinkler
 Afslutning og tak for i dag

 

 

OBS!! Vi forbeholder os ret til at sende et gebyr for alle ikke-fremmødte deltagere på 500 kr. pr. deltager. Husk derfor at framelde dig eventet, hvis du bliver forhindret, så vi kan give pladsen til en anden. Frist d. 11. marts 2024 kl. 9.00

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

SMVdanmark
SMVdanmark

Tlf: +45 54 34 05 65
event@smvdanmark.dk

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram